RACEWORKSHOP

Till salu: Elservo Controller Opel Corsa

Har du en Opel Corsa B, C eller Combo B/C med elservo kan du med hjälp av denna modul koppla bort bilens input från motorvarv och hastighetsgivare och istället justera servostyrkan med en liten potentiometer.


Eller har du monterat en elservo från någon av dessa modeller i en annan bil så finns antagligen inte de givarna överhuvudtaget vilket denna controller kan "simulera".

 

Med potentiometern väljer du själv vilken styrka servon ska arbeta med, tex. max hjälpstyrka i stadskörning, depåområde och kurvika specialsträckor, och mindre eller ingen hjälp vid högre hastigheter på tex motorväg.

Liten bonus med detta system är även att man kan få servohjälp utan att bilens motor är igång om man tex behöver skjuva bilen (så länge det finns ström i batteriet)


(Kan även monteras på Agila modellen 01-07, dock kräver detta viss egen modifiering av kablaget.)
OBS:  Ett tips till dig som tänkt montera en Controller.  


Många av dessa monteras i tävlingsbilar som är utrustade med huvudbrytare.

Om man använder huvudbrytaren till att stänga av bilens motor med bryts kretsen till batteriet innan generatorn slutat ladda och en strömpeak uppstår som är för stor för Controllern att kunna hantera och kommer således ta skada.


Controllern bör kopplas till en separat brytare och stängas av innan ev huvudbrytare vrids av.

Controllerns vita kontakt pluggas in i Servotyrenheten (ECU).   + och - kabel ansluts tex mot tändning och en 50A avsäkrad matning till ECU´n and your up and running. 

Priset är 550:- inkl instruktioner och frakt med posten. (+20:- vid frakt utomlands)

För beställning eller frågor ring/sms'a eller maila:  070-3166469  /   henrik@janssonracing.com

INFO »

2024-02-05: Controllers finns på lager.

Tack för ert stöd !

NYHET »

2024-06-10: SM Premiär 2024